Voorbereiding najaar

De "Supreme Champion" vijver doet het gelukkig goed. De vissen hebben goed op de behandeling gereageerd en zijn weer tip-top in orde. De vijver is weer super helder dus dat maakt alles ook weer leuker. Vanaf juni ongeveer hebben we ook een voerapparaat boven de vijver gehangen. De vissen krijgen nu 4x per dag te eten en zijn ook weer wat gegroeid. Hopelijk lukt het nog om een paar vissen te vangen en ze te laten zien. Dit jaar ook nieuw voer getest dus leuk om te zien of dat werkt.

We moeten weer langzaam gaan nadenken hoe we de vijver winterklaar gaan maken. Eigenlijk moeten we de deksel van de filter ombouw echt gaan vervangen omdat deze elk moment kapot kan gaan. Hoe we dat moeten gaan doen is alleen nog even de vraag. Waarmee moeten we het maken en hoe zorgen we ervoor dat het waterdicht is? Misschien kwestie van gewoon gaan beginnen en dan zien we wel maar heb graag een plan in mijn hoofd vóórdat ik begin.

Voor nu nog even genieten nu het water nog bijna 20 graden is (begint wel langzaam terug te lopen nu). Voordat de koudere maanden er weer aankomen.

keyboard_arrow_up